A bennünk élő orvos felébresztése

Őssejt aktiválás / életesély növelés

 

 

Ön tudta, hogy 

az őssejt olyan kódolatlan sejt, amely képes önmaga megújítására, valamint át tud alakulni bizonyos funkciójú sejtté, illetve szövetté?

Az őssejt csodája, hogy 200 féle különböző sejtté tud átalakulni. pl:

 • vese,
 • máj,
 • szív,
 • érbelhártya,
 • tüdő,
 • hasnyálmirigy,
 • agysejt.
 • bélhámsejt,
 • izomsejt,
 • izületi sejtek,
 • stb...

 

Évszázadok óta kutatók tízezrei keresik azt az univerzális anyagot, amivel meg lehetne gyógyítani a törött lábat, az alulműködő hasnyálmirigyet, a gyulladt és irritált beleket.

 

 Létezik ez az anyag, mert mindig is itt volt a testünkben, különösen aktívan fiatal korunkban. 

De ha ez igaz, akkor miért van annyi betegség? Miért van az, hogy mire az ember eléri az 50 éves kort egyre betegebb és egyre többször kell a gyógyszeres dobozhoz nyúlnia?

 

Az őssejtek száma az életkor előrehaladtával egyre csökken, és élettani folyamataink által a minősége romlik. 

Pedig az ŐSSEJTEKNEK köszönhetjük, a TESTÜNK megújulását.

MINDENHATÓ tulajdonságuk révén képesek az ÉLETÜNKET meghosszabbítani, szükség esetén megmenteni, DNS szintű korrekciót végezni, sérülések, betegségek és műtétek után mielőbb felépülni.

  

A fenti ábrán látható, hogy a kor előrehaladtával egyre kevesebb és kevesebb esélyünk van a regenerálódásra.

De akkor mégis, hogy lehetne rávenni a csontvelőnket többlet őssejt termelésre?

Tényleg bele kell törődnünk, hogy mire 50 évesek leszünk már csak 2.5%-ával rendelkezhetünk ennek az életbevágó anyagnak?
 

A fenti kérdésre a válasz: NEM ! 

 

Amennyiben Önnek meg van a:

 • napi 30 perc aktív mozgása,
 • fogyaszt elegendő tiszta vizet (min. 3 litert),
 • vegyszermentes ételeket fogyaszt, 
 • nyugodtan alszik (minimum 7 órát) és
 • ki tudja zárni életéből a stresszt,
 • időablakban táplálkozik (időszakos böjt)

akkor mindent megtett annak érdekében, hogy őssejteket termeljen. Egyszerre kellene megvalósulni ezeknek a feltételeknek ahhoz, hogy saját sejtállományunk a legoptimálisabb feltételekkel tudjon az egészségünkért tenni. Sajnos nem ez a helyzet! 


 

Igen ám, de mi van akkor, ha már baj van? 

 

Mit tehetünk, ha ilyesztő diagnózist kaptunk, vagy lépésről lépésre egy olyan egészségügyi helyzet felé sodródunk, amit eddig csak másoktól hallottunk és rájövünk, hogy minket sem kerülhet el?
 

Ha az orvos szerint már kialakult a cukorbetegség, pajzsmirigygyulladás, szívbetegség, magasvérnyomás, krónikus bőrbetegség... akkor már hiába kezdünk el több vizet inni, vagy bio élelmiszereket vásárolni.

 

Jelentős változtatás nélkül csak tovább romlik az állapot, aminek tudjuk mi lesz a vége.

De ha változtatnunk kell, és már túl késő elkezdeni az egészséges életmódot, akkor mit tehet az ember ?

 

Persze: elkezdhetjük szedni a gyógyszereket, kivárhatjuk a műtétet, netán magánúton előrébb hozhatjuk annak időponját... de mindez nem adja vissza a régi egészségünket.

 

Mi azt szeretnénk, hogy újra jól működjön a szervezetünk, és azt kell mondjam ez nem lehetetlen bármilyen nagy is legyen a probléma. Talán lehet ezzel valamit kezdeni.

 

Képzelje el mi lenne, ha elegendő gyógyulásra ösztönző őssejt állna most is a szervezete rendelkezésére, hogy újra építse a gondot okozó szervünket! Ön szerint mennyi időbe telne a szervezetnek újraépíteni az eredeti "tervrajz" alapján a beteg szervet, ha 9 hónap alatt képes volt a szüleink ivarsejtjeiből egy teljes emberi testet felépíteni fogantatásunk után?

 

Ha viszont "pusztán" az a baj, hogy nincs elég őssejtünk, amivel kijavíthatnánk a károsodott vagy torzult szerveinket, akkor csak annyit kellene elérnünk, hogy nagyságrendekkel megnöveljük az őssejtet előállító csontvelői "kapacitást" és azzal egycsapásra kitéphetnénk szinte az összes testi betegség gyökerét?

Pontosan ezt az áttörést érték el tudósok a tudományos őssejt kutatás révén. Mint minden kutatási projektben itt is lényeges volt olyan alapigazságokat lefektetni, ami irányt szab a további kutatásoknak, és így vált alap feltevéssé, hogy az energia hiányos, toxikus, elöregedett inaktív össejtekkel nem lehetséges a teljes gyógyulás.

Az őssejtek minősége legalább annyira fontos mint a mennyisége, és ez nagyban befolyásolja a gyógyulás esélyeit.

 

Ahelyett, hogy arról elmélkednénk,hogy miként jutottak számunkra ismeretlen tudósok újabb eredményekre, inkább nézzük meg mire jutottak az átlag emberek a felfedezéseik alkalmazásának köszönhetően.

 

Mire volt jó,használt-e a beteg emberek állapotának javításában, és milyen mértékben lehet az ön segítségére ennek a kutatásnak az eredménye. 

 

Álljon itt néhány rövid esetleírás, hogy ön is némi képet kaphasson az őssejtek többszintű megoldásáról, és elképesztő erejéről.... 

 


Tóthné Csuti Erzsébet 64 éves
 

Régóta küzdöttem a rossz emésztéssel, zsírmájjal, és magas koleszterinnel, melyre gyógyszeres kezelést ajánlottak. Évek óta Joalis terápiával méregtelenítettem, melyek hatékonynak is bizonyultak egy bizonyos mértékig. Az utóbbi években a látásom is rosszabbodott, és sajnos a Covid fertőzés után az ízületeim is fájtak. Vándorló izületi fájdalmak gyötörtek, krónikus hólyag irritációval, fájdalmas vizeletürítéssel. Hónapokon keresztül hőemelkedésem volt, mely nem akart szűnni. Nagyon fáradt voltam, kimerült és kedvetlen. Alvászavar is fellépett, melyre nem akartam gyógyszert szedni.


Ekkor hallottam a lehetőségről, hogy a saját őssejteim aktiválása által meg is gyógyulhatok.2024 02-hónapban kezdtem el a kúrát, mely már az első doboz szedésénél érezhető javulást hozott. Február hónapban a hasi puffadás érezhetően csökkent, az emésztésem mérföldkővel javult, megszűntek a hasi görcseim. (minden étkezéshez epehajtót kellett szednem)

A Covid fertőzésből megmaradt fura köhögési inger is elmaradt, és szemmel láthatóan visszanyertem az erőnlétem. A hőemelkedés a hólyagirritációval együtt eltűnt, és ezzel egyidőben a kezeim fájdalma és derékfájdalom is csillapodott. Nagyon az elején vagyok még a kúrának, de az eddig elért eredmények bíztatóak a számomra. Csak köszönhetem, hogy még időben elejét vehetem egy nagyobb problémának.

 

 


Ilona 34 éves:

Régóta küzdött menstruációs fájdalmakkal, migrénnel és alhasi görcsökkel, szorongással és álmatlansággal. A 2.gyermek megszületése után gyakori nőgyógyászati gyulladások jellemezték melyben sokszor kapott antibiotikumot, hüvely kúpokat,  Pajzsmirigyén hideg göböket mutatott ki az UH vizsgálat. Kedélyállapot ingadozás, hízékonyság, és időszakos erősebb vérzések, majd kimaradó menstruáció jelentkezett. Endometriózis gyanús volt, mely több kivizsgálás után beigazolódott.

Nagyon szeretett volna még egy babát, de az orvosok "ilyen" előzményekkel nem sok jóval bíztatták.Férjével együtt belevágtak a "nagy projektbe" melynek okán a férje 15 kg -al lett könnyebb, a gyógyszeres kezelésekre sem reagáló 16-mmol/l vércukra is normalizálódott. A hölgy pajzsmirigyhormon szintjei is beálltak a normális értékre. Menet közben a menstruációs görcsök és kellemetlen szorongás érzettel kísért alhasi fájdalmak eltűntek, mintha soha nem is lettek volna. Ezt nagyon nagy boldogság kísérte, mert minden hónapban előre rettegett a közelgő havivérzés idejétől. A "nagy projekt" utáni pár hónapban teljesen természetes úton megfogant harmadik gyermekük, mely egészségesen és időre született meg. 
 

 


Ilona 67 éves:
 

Több egészségügyi problémája is volt, mely külön-külön is gyötrő tüneteket okozott nála. Pajzsmirigye alulműködött, emésztési panaszai voltak, melynek következtében hízékonnyá vált, melyet ólmos fáradtság kísért. Kialakult a glutén és laktóz érzékenysége, és jó pár gyümölcsre és diófélére allergiás rekaciót produkált. Amikor a másnapra megmaradt ételt elfogyasztotta, a viszketegség és szédülés szinte azonnal jelentkezett.

Félve fogyasztotta el az ételeket, alig mert valamit enni, mert egyre több ételféleségre reagált kellemetlen puffadással és rosszulléttel. A hisztamin intoleranciája hatalmas mértéket öltött, így minden étkezést rettegés követett. A látása is egyre romlott. A pajzsmirigy állományában göböket mutatott ki az ultrahangos vizsgálat, és a pajzsmirigyhormon értékei is gyógyszeresen lettek beállítva. Elmondása szerint Hashimoto Thyreodititis -t (autoimmun eredetű pajzsmirigygyulladás) állapítottak meg nála. Kedvetlen ólmos fáradtság kísérte a mindennapjait. 

Nagy reményekkel vágott bele 2023 ban a saját őssejt aktiválásba, mely meglepő fordulatot hozott nála minden téren.A kúra I. dobozánál fejfájást tapasztalt mely pár alkalom után ahogy jött, úgy el is múlt. Előtte gyakran migrén is gyötörte, mely teljesen elmúlt a kúra felénél.

Olyan panaszai is rendeződtek, amelyekről nem is gondolta, hogy még változhat.Ilyen volt egy régebbi balesetből eredő forradásos heg, mely szinte nyomtalanul felszívódott. Az évek óta tartó gyakori vizelési tünetei, vastagbél fájdalmai és görcsös puffaddásai, valamint hozzá társuló kellemetlen diszkomfort érzet (viszketegség és a kellemetlen fáradtság) a múltté. Több az energiája, és elmodása szerint régóta nem aludt ilyen mélyen...

 

 


István 57 éves:

 

A problémája 2020-ban a covid járvány ideje alatt kezdődőtt, melyet a 2. oltás után hamarosan diagnosztizáltak. Krónikus emésztési nehézségek gyötörték (székrekedés-hasmenés váltakozása, aranyér gyulladás és vérzés, végbéltájéki fájdalom) és magasvérnyomással is kezelték. A viszgálatok tumor-marker értékei vészjóslóan rosszindulatú daganatot feltételeztek. Hamarosan a feltárásnál bélösszenövéseket is találtak, így eltávolították az érintett bélszakaszt. Fájdalmas bélfeszülés kínozta, mely miatt nem mert enni, így sokat fogyott. Az izmok is leépültek, alig volt jártányi ereje. Nagyon rossz állapotban volt, amikor hallott a szájon át szedhető őssejt aktiválásról.

 

Ezzel egy időben elkezdte a saját őssejt aktiválást, melybe nagy bizalmat helyezett, hiszen az egyedüli mellékhatásmentes segítőtársat látta benne. Az étvágya ismét jó volt, a betegsége alatt leadott kilókat hamarosan visszaszedte, fokozatosan erősödött és a mentális közérzete is egyre javult. Elmondása szerint pozitívvá vált a hozzáállása, mert előtte nagyon lemondó volt a lesokkoló hír hallatán. A kúra alatt gyakran érezte az izületi fájdalmait, hiszen régebben köszvényes panaszai is voltak. Az ízületi panaszok hullámokban törtek fel, majd tűntek el. A vérnyomása is hullámzó volt eleinte, de szépen beállt az elfogadható értékre, a gyógyszereit csökkenteni kellett. A koleszterin értéke is egyre javult, a táplálkozásán is lett kedve változtatni. Azóta mindennnap sétál, és jól érzi magát a bőrében.

 

 


László 59 éves:

 

Több éve II. tipusú diabetes betegséget diagnosztizáltak nála.Az éhomi vércukor szintje 9-10 mmol/l körül mozgott, melyet gyógyszeresen kezeltek. Napközben a házilagosan mért vércukor értékei kiugróan magasak voltak, nem ritkán 26mmol/l -t is mért. A cukorbetegség másodlagos betegségei is előjöttek nála, nehéz lábérzet kínozta, bokája és alsó végtagjai duzzadtak és lilás színűvé vált, apróbb fekélyek és bevérzések keletkeztek rajta.

 

Az egész lábszára vizenyősé vált, az ujjai benyomódtak és sokáig megmaradt a helye.  A lábai és kezei zsibbadtak, érzéketlenség volt jellemző. Mindemellett 140 kg-os túlsúly, és krónikus székszorulás kínozta, testszerte gyulladások voltak jellemzők.Cégvezetőként hatalmas felelőséggel együttjáró stressz és szorongás volt jellemző, "hedonista" életvitele csak rontott az életesélyein.Magasvérnyomás betegségét gyógyszeresen is kezelték, míg magas cukorszintre gyógyszert kapott. A magas vércukor értékei miatt inzulinra szerették volna beállítani.

 

2023 évben hallott először az őssejtaktiválás eme formájáról, mely nem volt kérdés a számára, hogy alkalmazza.

 

A kezdeteknél a vérnyomása és a vércukor értékei is fel-le ingadoztak, a gyógyszerein is állítani kellett. Az erőnléte és mélyalvás időtartama altató nélkül is javult. Általánosan elmondható, hogy a stresszekre adott reakciói vátoztak, már nem húzza fel magát úgy mint régen, jelentősen megváltozott a lelkivilága.

 

A kúrát végig szedte, és elmondása alapján soha nem érezte magát ilyen jól. Igaz, ha egy kicsit lazít a fegyelmen és nem figyel oda a mértékre (sütemények, étel és ital terén) a  következmények azonnal mutatkoznak. Ezért megfogadta, hogy az őssejtaktiválást prevenció gyanánt alkalmazni fogja. 

 

Az alsó lábszárai dagadása jelentősen csillapodott, az elszineződés is pozitív változást mutat, az apró fekélyes pontok teljesen beforrtak, érezhetően javult a keringés a végtagokban. Már nem zsibbad a lába, és a kéztőalagút szindróma okozta ujjzsibbadás is megszűnt. Újra tudja rendeltetésszerűen használni a kezeit. Nagyon boldog, hogy mellékhatásként egy műtéttől is megszabadult.
 

 


Zoltán 61 éves:

 

Évtized óta alsó-felső légúti panaszok gyötörték, a legkisebb fuvallatra és klímázásra is bedugult az orra, arc és homloküreg gyulladás lett az eredmény. A hörghurut és mandula gyulladás kínozta az év legtöbb hónapjában, csúnyán köhögött és emiatt éjszaka sem tudott mélyen aludni. Napközben fáradt és energiahiányos volt, kedvetlenül szótlan és motiválatlan lett,pedig mindíg szeretett kirándulni, és túrázni. Hasa is gyakran puffadt, a mája tájékán szúrásszerű érzetet észlelt, ilyenkor kellemetlen büfögés is jelentkezett. 10 éve a Joalis terápiával kezelte magát, mely mellékhatások nélkül szabadították meg a kellemetlenségektől, azonban a panaszok rövid időn belül visszatértek.

 

Az őssejt aktivátorral 2023 novemberében találkozott, mely konzultáción megértette, hogy átütő sikert azért nem tapasztalhatott, mert nem volt elég aktív a "gyógysejt" állománya. Ezen mindenképp szeretett volna javítani, ezért elkezdte a kúrát. Már az első doboz végén érezte a változást az erőnlétében, visszatért a kedve és motivációja. Beíratkozott jógára a feleségével, melynek lelkes résztvevője a mai napig. A téli hónapokra jellemző hurutos köhögés lassan és fokozatosan csökkent, december hónapban megúszta a szokásos mandula gyulladást. Régebben az orrmandula megnagyobbodása miatt alig kapott levegőt, így elég sűrűn orrspray-t kellett használnia. Ez a kellemetlenség a második doboz szedésénél elmúlt.

2024 januárban elkapott egy vírusos fertőzést, melyből a szokásos 3 hetes lábadozás helyett 1 hét alatt kigyógyult.

 

2024 márciusára az arca és a testalkata is látványosan megváltozott, családtagjai és ismerősei is csodálkoznak, milyen fiatalos lett a kinézete. Ma kirobbanó formában van, 20 km-es túrákat vezet, és régi léguti panaszai sem kínozzák. Felesége látván a férjének látványos megváltozását, példát vett róla, és belevágott saját őssejt megújító terápiájába.  

 

 

 


Tibor  52 éves:
 

2020 őszén Covid-os lett, melyet követően Poszt-Covid tünetei lettek. 2021 ben a háziorvos elküldte laborvizsgálatra, és ultrahangra, melyben megállapítottak a hasnyálmirigyen egy 4,5 x 3,7 cm-es és egy 2,8 cm térfoglaló folyamatot. A diagnózis első megnevezése hasnyálmirigyet átfedő rosszindulatú daganat, melyről elég sötét képet festett az orvosa. Ezt követően a CT vizsgálat neuroendocrin tumort mutatott ki, mely biopszia eredmény után 2021-ben részleges hasnyálmirigy eltávolítást javasoltak. (min: 30%)  Szövettani eredménye  pT1N1 grade 1 - volt. Sokat fogyott, legalább 15 kg-al lett kevesebb, és nagyon gyengén érezte magát. Mivel áttét nem volt, sugár illetve kemoterápiát sem kapott. Emésztő enzimet kellett szedjen, illetve pankreas enzimet, és savlekötőt. A PREVENCIÓ fontossá vált számára, hogy még véletlenül se legyen több ilyen tapasztalata.  A megnövekedett őssejtszám átütő sikert hozott számára, melynek köszönhetően ma már újra egészségesnek vallja magát.

 

 


Erika 54 éves

( Lyme kór, műthetetlen gerincsérv, fybromyalgia)

 

Gyermekkoromtól irritábilis bélgyulladás (IBS) kínozott, krónikus székrekedéssel és folyamatos diszkomfort érzettel. Főleg, ha tejet vagy tejterméket fogyasztottam. Gyermekkoromban megcsípett egy kullancs, mely fertőzött volt, és későn kaptam antibiotikumot.

Sokszor fájtak az izületeim, és 35 évesen pajmirigygyulladást állapitottak meg nálam, meleg göbökkel.Gyógyszeresen akartak kezelni, de azoktól rosszabbul lettem, így önként elhagytam.

52 éves koromban egy szívburok gyulladás kivizsgálása okán derült fény a Lyme kórra, melyet borélia vírus okozott, és magasvérnyomással kezeltek. Többféle vérnyomást csökkentő gyógyszert kipróbáltak nálam.

 

Laporoskóp műtéttel kivették az epehólyagom, mely után a zsíranyagcsere betegségem  fokozódott. A székszorulás olyan nagy mértéket öltött, hogy napokig kínozott. Egyre gyakrabban voltam felpuffadva és már hisztamin érzékenységet is produkáltam bizonyos ételekre. Epehajtót és emésztő enzimet kellett szednem a táplálék lebontása érdekében, míg az állati eredetű tejet és tejféleségeket ki kellett iktatnom.  

Pajzsmirigyemben elmeszesedett göböket találtak, egy régebbi Hashimoto betegségből eredően. Gyógyszeresen soha nem kezeltem magam, mert Joalis terápiával tartottam szinten a betegséget.

 

2021-év decemberében egy Covid fertőzés után az egész testemben izom fájdalmat érzeztem majd egy csípőszalag szakadás is történt. Lassan gyógyult, mert nem tudtam pihentetni, és állandó lágyékrész fájdalom kísérte.

 

2022 májusban gerincsérv és hozzá társuló isiás (ülőideg gyulladás) lépett fel. Az L3-L4 gerinc keresztcsonti szakaszban degeneratív elfajulásos porckorong elváltozást, gyöki nyomást, jóindulatú érdaganatot mutatott ki az MRI vizsgálat. 

 

Erős keresztcsonti fájdalmakra, húzó-feszítő érzettel társuló bal lábon végig lesugárzó fájdalomra, és meggyengült izomerőre panaszkodtam. Ezek a panaszaim egyre romlottak a hagyományos protokoll szerint elvégzett terápiák ellenére. Nem volt semmilyen orvosi vagy alternatív terápia mely segített volna. Extra erős fájdalmaimon a voltaren injekció, apranax és cataflan gyulladás csökkentő gyógyszerek csillapítottak. Alvászavarom súlyosbodott, mert az állandó fájdalmak miatt nem tudtam aludni. Fáradt és energiahiányos mindennapjaimon csak vonszoltam magam.  Gyógytornát alkalmaztam, azonban önmagában kevésnek bizonyult. 

 

2022 októberében talált rám a lehetőség egy jóakaróm által, mert neki is gerincsérve és magasvérnyomása volt, melyből kigyógyult a terápiának köszönhetően.

2022 október hónapban az 1.doboz szedésénél áttörő változás következett be nálam. Az a feszítő-lüktető forróságszerű fájdalom először erősödött, mintegy kimozdítva egy korábbi állapotból, majd hirtelen jelentősen csillapodott. a vérnyomás ingadozott, hol fel, hol le esett az érték. Emelt dózisban szedtem, szerettem volna mielőbb eredményt elérni. Következett a második doboz, mely mint egy mikrosebész, végig pásztázta a testemben a károsodásokat melyeket addigi életemben összegyűjtöttem. Szó szerint végigment a belsőmben, úgy a beleken, a májon, a nemlétező epehólyag helyén, a veséimen és hólyagomon, ahol 4 hónapon keresztül érezhetően dolgozott. Még a nőgyógyászhoz is elmentem, hogy találnak e valamit. 

a kúra felénél le kellett tennem a vérnyomás gyógyszert, mert nagyon leesett a vérnyomásom, ha bevettem a gyógyszert is. Azóta sem szedem, és az értékeim tökéletesek. A székszorulás teljesen elmúlt, most minden úgy működik, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Hálás vagyok érte, és fantasztikusan érzem magam. A kúrámat végig szedtem, a gerincsérvem visszahúzódott, némi enyhe derékfájdalom néha jelzi, hogy a porcállományban munka zajlik. A vérkeringésem klasszisokkal jobb lett, megszűnt a hideg kéz és hideg láb szindrómám. Én évente biztosan alkalmazni fogom, megelőzve a bajokat.

 

 

 

 


Tündi 54 éves:
 

Eltelt 25 évben sok egészségügyi csapás érte, úgy mint nyirokmirigy rák, melldaganat, pajzsmirigylebeny részleges eltávolítása, elhízás (20kg+) magasvérnyomás és pacemaker beültetés, izületi degeneratív elfajulások. Lábaiban fájdalmas visszeres csomók, és talpi bőnye gyulladás nehezítette a járást. A csípőkopás olyan mértékű volt, hogy megérett a csípőprotézisre. Súlyos szívműtéten esett át, melynél a pacemakert is beültették, és állandó szívritmust szabályozó gyógyszert is kapott. Ezek után lelkileg is összeomlott, időközben lerokkantosították, dolgozni már nem tudott az állandó fáradékonysága miatt. Egyre több betegség lépett fel nála, mely már a családi életére is negatívan hatott. Tudta, hogy ez így nem mehet tovább, mert tudja mi lett volna a vége.

 

2024 év elején hallott az információról, melynek elmondása szerint "köszönheti az életét". 2024 januárban elkezdte a kúrát, mert a mozgásszervi betegsége előrehaladottá vált. A szivritmus szabályozó mellett is kiugró pulzus értékei voltak, melyek nagyon ilyesztőek lettek számára. Most a kúra 3 dobozánál tart, és az ízületeivel kapcsolatos fájdalmai alig érezhetőek, időszakosan teljesen eltűnnek, ilyenkor nagyon aktívak a napjai. A vérnyomásgyógyszerein módosítani kellett, mert az aktivátor szedése és a pacemaker együtt nagyon levitte a vérnyomást és a pulzuszsámot.

Ma már másodállásban dolgozik a nyugdíját kiegészítve, újra utazik és szeretné bepótolni mindazokat az élményeket melyeket a betegségek garmada elvett tőle. Az energiája kirobbanó, mivel az életkedve visszatért, újra szeret táncolni. Hálás a jó sorsának, hogy rátalált az információ, melyből megtudhatta: mivel nyerheti vissza a régi erőnlétét, és újra megtalált egészségét, pozitív életszemléletét. 
 

 


László 57 év (SM.beteg)
 

Pár éve egyenletes és aggasztó leépülést tapasztalt azok ellenére, hogy orvosi értelemben egészségesnek kellett volna lennie. A vizsgálatok nem mutattak ki nála említésre méltó eltérést, az orvosok is értelmetlenül álltak a tünetei láttán. Hosszas vizsgálódás után megállapították, hogy Szklerózis Multiplex -ben (SM) szenved. Ez egy központi idegrendszert érintő gyulladásos autoimmun betegség.

 

Az mozgása bizonytalanná vált, és szinte állandósult a végtagi remegés és spontán izomfeszülést is tapasztalt.

 

Kezei és lábai gyengévé váltak, volt hogy elveszítette az egyensúlyát és elesett. Az állandó ingerültség és türelmetlenség csak rontott a helyzeten. Rengeteg készítmény és terápiát kipróbált, eredménytelenül, mert rohamosan romlott az állapota. 10 éve cukorbetegséggel is kezelték, melynek szövődményei már érezhetőek voltak. Romlott a látása, és a végtagjai is egyre érzéketlenebbek lettek. Zsibbadtak a kezei és lábai is.

 

2023 - ban már a fia segítségére kellett támaszkodnia. Tudta,ha ez így megy tovább, nem lesz képes ellátni magát, és így nem akar élni.  

 

2023 - év végén egyik ismerősétől hallott egy olyan információt, mely meghozta a várva várt segítséget a számára. Alapos és megfontolt döntést szeretett volna hozni, így elment egy információs rendezvényre, ahol másokat is meghallgatott akik átestek nagyon komoly betegségeken.

 

Elkezdte alkalmazni az őssejt aktiválást mely nagyon időszerű volt nála, így képes volt visszafordítani a leépülést, melytől nagyon szenvedett. Ma már nagyon hálás, hogy ez a lehetőség megtalálta. Elérzékenyülve tud beszélni róla, hogy fokozatosan kapja vissza az egészségét,és mára újra nekiállt dolgozni, képes az önellátásra. 

Azt a célt tűzte ki magának, hogy másokat is bátorítani fog! Ne törődjenek bele a diagnózisba, és bízzanak az éltető erő többszintű megoldásában, az ősi sejtek intelligenciájában.   

 

 


Mária 53 éves:

 

III. stádiumú emlődaganatot diagnosztizáltak nála 2017 - ben, szerencsére áttét nélkül. 2022-év elején már vérző és fekélyes beszűrődésű és 4,5 cm átmérőjű volt a tumor mely erősen váladékozott. (biopszia és tumor marker vizsgálat is igazolta a tumort) Az őssejt aktiválásba 2022 nyarán kezdett bele, addig saját elmondása szerint kizárólag alternatív módon kezeltette magát. Ekkorra az orvosok fél évet jósoltak hátra az életéből. Elkezdte magán alkalmazni, és karácsonyra már jelentős állapot javulás mutatkozott. Az erős váladákozás egyre kevesebb lett, a seb is kezdett összehúzódni, 2023-ra részben behegedt a seb és 2024-re be is hegedt teljesen. Mindeközben az erőnléte egyre javult, a fájdalmak az egész gyógyulási időszak alatt teljesen elviselhetőek voltak, fájdalom csillapítóval sem szerette volna a gyógyulási folyamatot megakasztani. A kedélyállapota és lelkivilága össze sem hasonlítható a betegség előtti illetve alatt tapasztaltakkal. 

 

 


Becky kislány kutyus 6 éves 


Orvosi értelemben túltenyésztésből fakadó genetikai betegséget kapott ,(gerincvelő sorvadás)  mely végett lassú leépülés és izomgengeség lépett fel nála 2023 -ban.
 

A leépülés  sajnos látványos és gyors lefolyású volt. A kutyus imbolyogva járt, és egyre vonszolta csak magát, gyenge volt így inkább ölben vitték ki ha pisilnie kellett. Szobatisztasága a múltté, mert az előrehaladt leépülése miatt inkább pelenkázták. Kedvetlen és szomorú lett a mindíg életvidám és játszó Becky. Egész nap csak feküdt és bánatosan nézett. Allergiás vakaródzása és apró hólyagos kiütései is voltak, melyre szteroidos kezelést és allergia elleni gyógyszert is kapott. 

 

A kutyus a hátsó lábait már csak húzta maga után, így egy kis gurulós kocsit kapott, hogy tudjon mozogni. Szinte napról napra romlott az állapota, sajnos a kis kocsit már használni nem volt képes. Étvágya sokat romlott, azonban enni és inni még tud. Székrekedése nagyon megnehezítette a mindennapjait, puffadt és görcsei voltak. Tanácsomra átváltottak a száraz tápokról sült és párolt zöldségekre + párolt nyúl és enyhén főtt sovány disznó húsra, + emésztőenzim komplexre mely együtt rendezte a széklet problémát. Azóta csökkentek az allergiás tünetei is. 

 

Az őssejt aktiválás mint terápiás lehetőség 2023 őszén jött számításba, így elkezdték adagolni a kutyusnak a "gyermek" adagot. Becky erőlködés nélkül elfogadta,és figyelték a reakciókat. Ebben az esetben sem beszélhetünk - placebo- hatásról, hiszen nem tudja, hogy mivel próbálnak segíteni neki. A megfigyelésnél tapasztalták, hogy olyan tüneteket produkált amire nem is gondoltak, hogy ott "baj" volt. A kutyusból körülbelül 2 hét szedés után véres váladék jött alul, melyet nem tudtak, honnan eredhet. (végbél, hüvely, húgycső) így orvoshoz vitték, aki nem adott mást mint antibiotikumot. Az ilyesztő tünet után, a vérzés egyre csillapodott, majd eltűnt. Becky ma sokat pihen, és nyugodtan rángatózásoktól, görcsöktől mentesen alszik, nincs rajta a megmagyarázhatatlan remegés, a láza is lement, ami addig többször is jellemző volt. A fejét már érdeklődve felemeli, halkan kommmunikál,(morgó hangokat hallat)  figyel a hangra és arra fordítja a fejét amerről szólítják. A lábacskáit nyújtogatni próbálja, látványosan kiegyensúlyozottabb és érdeklődőbb,mint a kezelés előtt volt. A gazdik és Becky sem adják fel a küzdelmet. Napról napra egyre bíztató jeleket tapasztalnak, mely a teljes bénultság állapotából a jelenlegi állapotig eljuttatva reménykedésre adhat okot. 

 

A kutyus szeme alatt az orr melleti részen, és a nemi szervein gombás nedvedző bőrelváltozás volt, mely az ősssejtes spray-használatával 3x-lefújással pár nap alatt behegedt. (a kutyus gazdája fotóval és videóval támasztotta alá a gyógyulást) Köszönöm! 

 

 

 


Mona 11 éves Máltai selyem szuka kutyus: 

 

2012 évben 6 hetesen a kutya tenyésztőnél megkarmolta a macska a szemét, így később is barnás váladék folyt a szeméből. 8 hetesen került a végleges gazdához, aki elvitte állatorvoshoz. Könnycsatorna átmosató műtétet javasoltak, mely után csökkentek a tünetek, azonban újra és újra visszatért. Három alkalmommal volt könnycsatorna átmosatás, és utána antibiotikumos kezelés. A kutyus szomorú és kedvetlen volt, gyakran vakarta a fülét és rázta a fejét. A gazdi nem nyugodott bele a diagnózisba, hogy ez már így marad, nem szerette volna újabb műtéteknek kitenni a kis kedvencét, ezért utána nézett a táplálkozási lehetőségeknek.

 

Teljesen lecserélte a kutyus étrendjét, minden csirke/pulyka/szárnyas és rizs, valamint burgonya és gabona tartamú tápot és konzervet kiiktatott az étrendből. Ez meghozta a várt eredményt, melynek köszönhetően a kutyus szeméből a savas váladék (teljesen elszínezte a fehér szőrét) teljesen megszűnt. Egészséges emésztés és széklet lett a jutalma, mert előtte gyakran volt híg és nyálkás-véres a széklete. Ebből követlezett, hogy a kutyusnál bélgyulladás állhatott fenn, nem pedig a könnycsatorna fertőzése.

 

A kutyus 2023 -ban újra produkálta a picikori tüneteket azok ellenére, hogy csak házilag készített főtt és sült nyulat, disznóhúst, disznómájat és hozzá adott borsófehérje granulátumot, sült zöldségeket, párolt cukkinit kapott, vegetáriánus táppal. (rizs/gabona/burgonya mentest) Allergiás reakciói voltak, étkezés utáni talp nyaldosás, tappancs rágás, fül viszketés és fejrázás. A szája büdös lett és a nyála is savas barnássá vált, mindent nyalt. Emésztőenzimet és probiotikumot kapott, mely átmenetileg javított a helyzeten, de meg nem oldotta.

A gazdi mivel magán alkalmazta a saját őssejt aktiválást, a saját bélgyulladása okán, gondolta a kedvencén is alkalmazza. Kíváncsian várta az eredményt. A kutyus koránál fogva is mutatott időskorra jellemző tüneteket, mint például a fel-le ugrásnál fájdalmasan felsikoltott. A hátán (gerincnél) duzzanat mely érintésre láthatóan fáj neki, ezzel meg is röntgenezték. Az eredmény, gerinc csatorna szükület, és kezdődő sérv. A kutyus kapja a napi "dózisát" mely a tőle elvárható eredményt hozta, pedig Ő nem tudta mit kap a szájába. Az izületei ma olyanok mint fiatalabb korában, szinte kiköveteli a napi sétát. Ugrál és szaladgál, jókedvű és nagyon jó az étvágya. A szőréről eltűnt a rozsdás elszíneződés, nincs fül és fejrázás. Már most látszik, hogy hosszú és egézséges öregkornak néz elébe.

 

 

Legyen szó akár egy kedves barátjáról, hozzátartozójáról vagy Önről, természetes dolog, hogy segíteni próbál a kialakult helyzeten, mert olyankor ismeri fel igazán az ember, hogy mit jelent egészségesnek lenni, amikor az egészség elromlik.
 

Ilyenkor mindenki megfutja a kötelező köröket, először vagy egy tapasztalt ismerőssel beszéli meg a dolgot, rákeres az interneten majd egy specialistához fordul, aki felajánl feltehetőleg valami olyan protokoll szerinti kezelést, ami jóesetben nem engedi tovább romlani a helyzetet.
 

Ismerje meg az őssejt aktiválást eredményesen használók esetét, láthasson olyan személyeket, akik ténylegesen kezelték vagy nagymértékű javulást tudtak elérni az önéhez vagy közeli hozzátartozójához hasonló egészségügyi kihívásokban.Ha érdekli, hogy van-e a gyógyultak között olyan személy aki olyan betegségből gyógyult ki mint amivel Ön küzd jelenleg, JÓ HELYEN JÁR.

Csak Magyarországon 2024-re több száz pozitív esetleírással/tapasztalattal rendelkezünk (nemzetközi szinten pedig több százezer gyógyult eset igazolja a módszer hatékonyságát), és az esetek többségében akár arra is lehetőség nyílhat, hogy személyesen magával a személlyel felvehesse a kapcsolatot tőle jutva közvetlen információhoz.

Természetesen egy publikus oldalon nem adunk ki ilyen érzékeny adatokat, és a gyógyult személyek beleegyezésén múlik az, hogy az ön rendelkezésére áll vagy sem, DE az a tapasztalat, hogy az ilyen személyek szívesen segítenek másoknak is elérni azokat a legtöbbször csodás eredményeket, amelyek megváltoztatták az ő életüket is.  

Amennyiben szeretné felvenni velem a kapcsolatot kérem hívjon a honlapon megadott elérhetőségeimen, és egyeztessünk időpontot ingyenes konzultációra.

A konzultáció egy baráti beszélgetés módjára történik, akár személyesen akár online, az interneten keresztül, és sem előtte sem utána nem kérek semmilyen díjazást. 


Üdvözlettel: Filip  Erika Bella (21 év egészségügyi tapasztalattal bíró tanácsadó) 

 

További referenciákért kattintson ide >>>

 

Jelentkezés Ingyenes konzultációra