A bennünk élő orvos felébresztése

Bemutatkozás


Filip Erika

Közel 20 év alternatív/holisztikus szemléletű gyógyítói múlt van mögöttem, és három évtizede kutatom a rejtélyes betegségek, valamint autoimmun reakciók eredetét.

2008 óta segítek saját alapítványomon keresztül az autoimmun bőrbetegségektől szenvedőknek mellékhatásmentes természetes gyógyeljárásokkal gyógyulni, tünetmentességet elérni. Én is átéltem nagyon nehéz élethelyzeteket, ebből eredően lelki majd testi betegségeket.

Megtapasztaltam, milyen tanácstalan és kétségbeejtő helyzetbe kerülhetünk, amikor kapunk egy számunkra elfogadhatatlan diagnózist, mely megpecsételi onnantól a sorsunkat. 1979-ben hosszas és fájdalmas vizsgálatoknak vetettek alá, mely révén autoimmun betegséget állapítottak meg.

Ez a diagnózis mélyen lesújtó és meghatározó volt a későbbi testi és lelki egészségállapotomat tekintve. Már kisgyermekként emésztőszervi nehézségekkel küzdöttem, melyet góckutatással, biopsziával, gyomortükrözéssel, gerinccsapolással (liquor) és egyéb vizsgálatokkal próbáltak alátámasztani.

A panaszaimra nem találtak megoldást, gyakorlatilag kezeletlen maradt a betegségem. 1997-ben a méhnyakrák egy agresszív formájával szembesültem, melyből 6 hónap alatt önerőmből kigyógyultam. 2007 ben rejtélyes fibromyalgia betegséget, pajzsmirigy alulműködést, reumatikus gyulladást majd 2019-ben lyme kórt diagnosztizáltak nálam, mely szívburok gyulladást és magas vérnyomást is generált. Az anyai ágon örökölt depresszió engem is utolért, mely elmélyítette a betegségemre fókuszálást, megnehezítve ezzel a gyógyulási esélyeimet.

Az Isteni gondviselés azonban a megoldás felé terelt, így nem csak az említésre kerülő betegségekből, hanem számtalan panaszra találtam természetes megoldást, melyet alkalmaztam mielőbbi felépülésem érdekében. A megélt betegségeimből való kigyógyulások adták az ihletet, hogy a spontán gyógyulás képességét megosszam az olvasókkal.

A spontán gyógyulás lehetséges, szenvedés és fájdalom nélkül is létezik gyógyulás, és nem kell belehalnunk vagy elsorvadnunk egy diagnózis hatására. Amíg lélegzünk, képesek vagyunk gondolkodni, ezáltal tudatosan kézbe venni az egészségünket, esélyünk van meggyógyulni.

Könyvemben törekedtem a leghasznosabb elméleti és gyakorlati információk átadására. Vallom, hogy a hagyományos gyógyítói eljárások és orvosi kezelések egymással karöltve hatékonyabbnak bizonyulnak. Egyik sem teljes a másik nélkül. Ha a beteg szervezete annyira meggyengült, hogy önerejéből nem képes a gyógyító erőket mozgósítani, terápiás beavatkozásokkal, az étkezés, életmód, és gondolkodás megváltoztatásával, a gyógyuláshoz szükséges információk birtokában képes pozitív változást előidézni.

Lépésről lépésre vezetem be az olvasót, saját testének, genetikai hajlamosításainak, lelki sérüléseink és biológiai kudarcainak megismeréséhez. Egyikünk a fertőzésekben, míg mások a túlhajszoltságban, és a negatív életszemléletben, megint mások a sorscsapásokban, és környezettől érkező bánásmódban vélik felfedezni betegségük okozóját.

Bármelyikről is legyen szó, a – belső orvos- ismeri mindegyikre a gyógyírt. Nem is gondolnánk, mennyire egyszerű a válasz arra a kérdésre?

Mit akar megértetni velünk egy adott tünet, miként nyerhetjük vissza a megérdemelt egészséget?

A belső orvos felébresztésének lehetősége mindenkiben benne rejlik, azt működtető érzelmi vezérlőrendszer mindenkiben működik. Sokan útkeresőnek látják magukat, akik a megfelelő utat próbálják megtalálni ahelyett, hogy az út megteremtőiként tekintenének önmagukra, amire aztán összehangolják magukat. Elsődleges életfeladatommá vált, hogy segítsek az embereknek egy másik nézőpont szerint rálátni saját egészségi állapotukra, szakítani a korlátozó hiedelmeikkel, és vállalni saját felelősségüket az életük alakításában. Tehetem mindezt szívem összes szeretetével, mert ÉN végigcsináltam, megszenvedtem, belehaltam, majd újra feltámadtam.

Ma én fogom mások kezét, és vezetem őket a betegség léleknyomorító állapotából, egy új létállapotba, melyet EGÉSZSÉGNEK – TELJESSÉGNEK hívok. Könyv szerzője: Filip Erika