A bennünk élő orvos felébresztése

C.I.C. Irányított belső tisztítás módszer

 

BIOREZONANCIÁS VIZSGÁLATI -C.I.C- MÓDSZEREN ALAPULÓ MÉREGTELENÍTÉS

 

A biorezonanciás vegetatív funkciós vizsgálati módszer, a modern egészségtudatosság mutatója.

A biofizikai módszer előnye, hogy képes az ember egyedi (genetikájának megfelelő) rezonanciás erőteret vizsgálni, melyből komoly preventív jellegű információkat képes nyerni.

Sokféle módon vizsgálható az ember - egyes kórokozók, táplálékok, élettelen terhelők, toxinok frekvenciája-, egyben azonban minden kutatási eredmény egyetért: a rezgésszám csökkenését jelző mutató már az immunitás veszélyeztetését vetíti előre.

A mérőműszer, mint egy virtuális agy, képes a HOLOGRAFIKUS MINTÁZATOT tartalmazó ampullában fellelhető információkból felismerni a toxint jelentő anyagok, fertőzést okozó mikroorganizmusok képét, vagy szervi működést akadályozó tényezőket beazonosítani és azt százalékos arányban kimutatni.

A KÉSZÜLÉK ALKALMAS:

  • méreg-károsanyag térkép elkészítésére
  • élelmiszer intolerancia (glutén, tejlaktóz, lektin, azaz hisztamin reakciók és zöldség-gyümölcs érzékenység kimutatására)
  • allergén térkép elkészítéséhez
  • a szervezet civilizációs terheltségeinek kimutatására (nehézfémek, vegyszerek, gyógyszerek,oltások maradványai, radioaktív elemek, penészgomba, terhelő mértékű vírus, baktérium, parazita jelenléte
  • anyagcsere működés, emésztőenzim kapacitás mérés, mikroelem hiány tesztelés
  • góckutatásra is használhatjuk információs jelleggel

 továbbá az egészség helyreállítását, méregtelenítését támogató táplálék-kiegészítők, valamint vitaminok, homeopátiás- információs eljárással készült készítmények egyénre szabott kiválasztására

 

Feltételezem, már több orvosi diagnózissal gazdagabb lett és panaszai azok ellenére fennállnak. Hogy ne tegye ki magát újabb felesleges vizsgálatoknak, előszűrés célzattal vegye igénybe a C.I.C módszeren alapuló fájdalommentes és meglepő pontossággal bíró tesztelést.

Ezt követően, amennyiben szükséges, célirányosan fordulhat további szakorvosok felé.

 

Konzultációs díj teszteléssel: 10 000Ft / óra

Minden további megkezdett óra 5000Ft