A bennünk élő orvos felébresztése

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról


 

Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével!

Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével! 2010-óta segítek az embereknek a dohányzás abbahagyásában egy olyan módszerrel, amit saját magam és dohányzó családtagjaimon teszteltem le elsőként.

Vallom, hogy igazából olyan terapeuta tud hiteles lenni, aki saját maga is megtapasztalta a több éve tartó dohányzás káros hatásait, a leszokást megnehezítő tényeket, szervezete ellenállását a „dohányzásmentes ” életre való átálláskor. Mi okozza a leszokási nehézséget?

A függőség kialakulása a nikotin méregre adott stressz válasz, és arra adott biokémiai válaszreakció. Valójában az adrenalin többlet okozta kényszeres biológiai működés okozza legnagyobb nehézséget a leszokásban.

Eljárás lényege: 1. hanganyag tartalma Ismertetem saját leszokási stratégiámat, melyet továbbfejlesztve sikerrel alkalmazok másokon.

A hanganyagból kiderül, hogy milyen egészségügyi stációkon megy át a szervezet két rágyújtás között. Miként lehet felülírni a függőség mesterségesen létrejött programját az agy merevlemezéről, illetve mennyire befolyásoló tényező a szervezet méreganyagokkal való telítettsége. 2. hanganyag tartalma Komplex módon kell támogatni a leszokást:

A hanganyagból kiderül, hogy mi történik a szervezetben a dohányzás leszokás utáni időszakban, milyen apró változtatások szükségesek ahhoz, hogy a szervezet és a túlstimulált idegrendszer mielőbb megtisztulhasson a lerakódott toxinoktól és nehézfémektől. és milyen kiegészítő eljárásokkal érdemes ellensúlyozni, annak érdekében, hogy a leszokás jó közérzet mellett és kellemetlen tünetek nélkül zárulhasson le. 3. hanganyag tartalma (feltöltés alatt)

Egy új – dohányzásmentes-életbe történő átlépésről, és egy függőségektől mentes személyiség születéséről szól ez a hanganyag. Ebben a részben megtudható, hogy a fizikai testen túlmutató energiamintázatunk/energiamezőnk mennyiben érintett a függőségben, és milyen módon tudjuk minimalizálni a károsodásokat, helyreállítani a test energiarendszerét.

Magyarázatot kaphat arra a kérdésre, hogy miért olyan NEHÉZ leszállni a „szerről” és miért oly erős a kísértés, a vissza szokásra, főleg az első félévben. Kívánom, hogy legyen segítségére a hanganyagban elhangzott új nézőpont szerinti felismerés. Kérem, hogy napjában legalább egyszer hallgassa meg a hanganyagok tetszés szerinti részét. Az AKARAT és KÖVETKEZETESSÉG célravezető, valamint a tudatosítás, hogy a dohányzás az érzelmi űrbetöltésének, a stressz levezetésének egyik káros módja.

Halgasson bele >>>

Az 1-es számú hanganyag meghallgatása (csak akkor indul el, ha be vagy jelentkezve és már fizettél az anyagért)

 


2009-ben találkoztam Erika dohányzás leszoktató programjával. Első hallásra hihetetlennek tűnt, hogy a biorezonancia kezelés, a gyógynövény kúra és információs csepp segítségével felszámolhatom a cigizést. Utólag belegondolva minden úgy zajlott le, ahogy azt Erika elmagyarázta.Sikeres 8 évet mondhatok magaménak, amelyben megszületett imádott kislányom.
 

A dohányzásmentes életemet egy súlyos magánéletbeli válság törte ketté. Sajnos ismét rászoktam a cigarettára, mely egyre nagyobb kényelmetlenséget okozott az életemben. 2021 év elején ismét elhatároztam magam, hogy leszokom, így hozzá fordultam segítségért. Ami egyszer már leszoktatott a dohányzásról, az újra segíthet a leszokásban, így kétség nélkül vettem igénybe a kezelést.

 

Nagy örömömre szolgált, hogy a terápia kiegészült a nélkülözhetetlen hanganyagokkal, melynek első demójába belehallgatva azonnal eldöntöttem, hogy az összes hanganyagot hallgatni fogom. Ha előbb tudtam volna mindazt az új információt, ami a hanganyagokban elhangzik, soha nem szoktam volna vissza a dohányzásra.


Köszönöm a segítséget.  Gál Júlia ( Mosonmagyaróvár)

 

 

2018 januárjában, újévi fogadalomnak eleget téve vettem igénybe a Nikotin Stop programot. Először csak a biorezonanciás kezeléssel szerettem volna megtámogatni a leszokást, mert úgy éreztem, önmagam erejéből nem megy a leszokás. Több ismerősömtől is hallottam, hogy nekik milyen sikeres volt, így felbátorodva én is meg szerettem volna tapasztalni.

 

Naponta 1 dobozzal is elszívtam, így erős dohányosnak voltam mondható. Nem éreztem jól magamat, állandóan fáradt és kialvatlan voltam, melyet kávé és energia italokkal kompenzáltam. Türelmesen elmagyarázta, hogy mellékvese kifáradás áll a tüneteim hátterében, és visszamérgeződés okozta toxikus terhelés, mely az idegrendszerem működésére hatott károsan, így tanácsára a második lépésre is rátértünk. Ismertette a leszokást könnyítő protokollt, megvásároltam az utógondozásra javasolt kiegészítőket is. Azóta a nap óta nem dohányzom. Kérésére írtam meg sikertörténetemet, hogy másoknak is inspiráló legyen a személyes sikerem.

 

Hálás vagyok, hogy segítettél. Meszlényi Andrea (Győr)

 

 

2011 ben többször is jártam a központban, hogy segítsenek leszokni a dohányzásról. Több nekifutásom is volt, mivel erős dohányos voltam, és sok munkatársam is dohányzott. Szertartásos cigizőként szerettem cigizni, főleg a haverokkal és a munkatársaimmal. Le sem tettem volna, ha egy súlyos légúti fertőzés után nem lettem volna rosszul minden rágyújtás után.

 

Erős fullasztó köhögési rohamok törtek rám, melyből sehogy nem tudtam kigyógyulni. A tüdőmön lévő folt, amit a röntgen kimutatott, őszintén kétségbe ejtett. Bevallom, több kezelésre is elmentem, mert kéthetente megerősítő biorezonanciás kezelésben részesültem. Közben szedtem a leszokást támogató gyógynövény készítményt. Azóta is járok a központba, de már a prevenciós állapotfelmérésekre, és nem a dohányzás leszoktató kezelésre. 2011 évtől elmondhatom, hogy nem dohányzom.

 

Takács Árpád (Mór)

 

2020 évben döntöttem el, hogy megválok a cigitől. Én unaloműzésre és boldogságpótlónak használtam a cigarettát, és féltem az elhízástól is. Anyagi körülményeimben változás állt be, így első körben a cigitől kellett megválnom. Anyagi okai voltak annak, hogy letettem a dohányt. Sokat szívtam, így erős fenntartásaim voltak a kezelés sikerességét illetően.

 

Erika barátságos, megnyugtató hozzáállása, nagy szakértelemről árulkodó magyarázata minden aggályomat elhessegette. Megtudtam, hogy mi a különbség a két leszokó közt, akik maguk erejéből, vagy biorezonancia segítséggel teszik le a dohányzást. Tisztába lettem az adrenalin és nikotin függőség hatásával, miként viszonyul az agy az „önmérgezés” tényéhez, és milyen kényszerítő erejű védekezéssel kell ellensúlyoznia a pillanatnyi kielégülést okozó örömforrásom övön aluli ütéseit. A szerencsés elsők között lehettem, akiken Erika tesztelte a nikotin stop hanganyagot.

 

A mély szakértelemmel párosuló TAPASZTALATI TUDÁS, melyet a gyógyító szemszögéből megvilágítva hallgathattam a garancia arra nézve, hogy letettem a cigarettát.

 

Köszönettel, egy volt dohányos. Bálint István (Csorna)