A bennünk élő orvos felébresztése

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról


 

Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével!

Szokjon le dohányzásról egy komplex program segítségével! 2010-óta segítek az embereknek a dohányzás abbahagyásában egy olyan módszerrel, amit saját magam és dohányzó családtagjaimon teszteltem le elsőként.

Vallom, hogy igazából olyan terapeuta tud hiteles lenni, aki saját maga is megtapasztalta a több éve tartó dohányzás káros hatásait, a leszokást megnehezítő tényeket, szervezete ellenállását a „dohányzásmentes ” életre való átálláskor. Mi okozza a leszokási nehézséget?

A függőség kialakulása a nikotin méregre adott stressz válasz, és arra adott biokémiai válaszreakció. Valójában az adrenalin többlet okozta kényszeres biológiai működés okozza legnagyobb nehézséget a leszokásban.

Eljárás lényege:

A készülék 2x15 perces előre beprogramozott terápiát nyújt a leszokni vágyóknak. A készülékbe kódolt dohányfrekvenciák  a készüléken áthaladva fordított (inverz) tükörkép formában jutnak vissza a szervezetbe, ahol a hullám tan törvényszerűségének köszönhetően a két hullám találkozásakor kioltja egymást. Szinte azonnali "törlést"okozva az "agy emléktárának" azon szegmensében, ahol rögzült a nikotin információja.  Kezelés után a szervezet úgy viszonyul a dohányhoz, mintha soha lett volna dolga vele.

A kezelés utolsó 15 perce a méreganyagok közömbösítéséről szól, ami a mentális feszültség csökkenését eredményezi.

Az eljárás veszélytelen és káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetet terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, ezzel is támogatva a szervezet öntisztulási képességét. 

Eredményessége nem függ a dohányzással eltöltött évek számától, akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.

A módszer lényege, hogy semmilyen kellemetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között.

1. Szükséges-e valamilyen kivizsgálás a készülék használata előtt?
Nem. Bárki igénybe veheti, akinél nem áll fenn ellenjavallat. (pl. epilepszia, szívritmus szabályozó készülék, terhesség)

2. Lehet-e a kezelés mellett gyógyszert szedni?
Lehet, mivel nincs kereszthatás, a készülék biofizikai szinten hatásos, míg a gyógyszerek biokémiai szinten hatnak. Az eljárás NON INVAZÍV, azaz csak felülírja a megfelelő információt, hogy a szervezet behozhassa energetikai lemaradását.

3. Félig elszívott cigarettát vinni kell?
Nem, mert a készülék nem igényli. (tartalmazza az összes ma kapható dohány információt)

4. Lelkileg könnyen befolyásolható egyének is sikerrel alkalmazhatják?
Az érzelmileg instabil egyéneknek ráerősítésként dr. Edward Bach esszenciáiból személyre szabottan állítunk össze olyan információtartalommal bíró készítményt, amely a függőség kialakulásában fő szerepet játszó érzelmekre, és gondolkodásra hat.

 


2009-ben találkoztam Erika dohányzás leszoktató programjával. Első hallásra hihetetlennek tűnt, hogy a biorezonancia kezelés, a gyógynövény kúra és információs csepp segítségével felszámolhatom a cigizést. Utólag belegondolva minden úgy zajlott le, ahogy azt Erika elmagyarázta.Sikeres 8 évet mondhatok magaménak, amelyben megszületett imádott kislányom.
 

A dohányzásmentes életemet egy súlyos magánéletbeli válság törte ketté. Sajnos ismét rászoktam a cigarettára, mely egyre nagyobb kényelmetlenséget okozott az életemben. 2021 év elején ismét elhatároztam magam, hogy leszokom, így hozzá fordultam segítségért. Ami egyszer már leszoktatott a dohányzásról, az újra segíthet a leszokásban, így kétség nélkül vettem igénybe a kezelést.

 

Nagy örömömre szolgált, hogy a terápia kiegészült a nélkülözhetetlen hanganyagokkal, melynek első demójába belehallgatva azonnal eldöntöttem, hogy az összes hanganyagot hallgatni fogom. Ha előbb tudtam volna mindazt az új információt, ami a hanganyagokban elhangzik, soha nem szoktam volna vissza a dohányzásra.


Köszönöm a segítséget.  Gál Júlia ( Mosonmagyaróvár)

 

 

2018 januárjában, újévi fogadalomnak eleget téve vettem igénybe a Nikotin Stop programot. Először csak a biorezonanciás kezeléssel szerettem volna megtámogatni a leszokást, mert úgy éreztem, önmagam erejéből nem megy a leszokás. Több ismerősömtől is hallottam, hogy nekik milyen sikeres volt, így felbátorodva én is meg szerettem volna tapasztalni.

 

Naponta 1 dobozzal is elszívtam, így erős dohányosnak voltam mondható. Nem éreztem jól magamat, állandóan fáradt és kialvatlan voltam, melyet kávé és energia italokkal kompenzáltam. Türelmesen elmagyarázta, hogy mellékvese kifáradás áll a tüneteim hátterében, és visszamérgeződés okozta toxikus terhelés, mely az idegrendszerem működésére hatott károsan, így tanácsára a második lépésre is rátértünk. Ismertette a leszokást könnyítő protokollt, megvásároltam az utógondozásra javasolt kiegészítőket is. Azóta a nap óta nem dohányzom. Kérésére írtam meg sikertörténetemet, hogy másoknak is inspiráló legyen a személyes sikerem.

 

Hálás vagyok, hogy segítettél. Meszlényi Andrea (Győr)

 

 

2011 ben többször is jártam a központban, hogy segítsenek leszokni a dohányzásról. Több nekifutásom is volt, mivel erős dohányos voltam, és sok munkatársam is dohányzott. Szertartásos cigizőként szerettem cigizni, főleg a haverokkal és a munkatársaimmal. Le sem tettem volna, ha egy súlyos légúti fertőzés után nem lettem volna rosszul minden rágyújtás után.

 

Erős fullasztó köhögési rohamok törtek rám, melyből sehogy nem tudtam kigyógyulni. A tüdőmön lévő folt, amit a röntgen kimutatott, őszintén kétségbe ejtett. Bevallom, több kezelésre is elmentem, mert kéthetente megerősítő biorezonanciás kezelésben részesültem. Közben szedtem a leszokást támogató gyógynövény készítményt. Azóta is járok a központba, de már a prevenciós állapotfelmérésekre, és nem a dohányzás leszoktató kezelésre. 2011 évtől elmondhatom, hogy nem dohányzom.

 

Takács Árpád (Mór)

 

2020 évben döntöttem el, hogy megválok a cigitől. Én unaloműzésre és boldogságpótlónak használtam a cigarettát, és féltem az elhízástól is. Anyagi körülményeimben változás állt be, így első körben a cigitől kellett megválnom. Anyagi okai voltak annak, hogy letettem a dohányt. Sokat szívtam, így erős fenntartásaim voltak a kezelés sikerességét illetően.

 

Erika barátságos, megnyugtató hozzáállása, nagy szakértelemről árulkodó magyarázata minden aggályomat elhessegette. Megtudtam, hogy mi a különbség a két leszokó közt, akik maguk erejéből, vagy biorezonancia segítséggel teszik le a dohányzást. Tisztába lettem az adrenalin és nikotin függőség hatásával, miként viszonyul az agy az „önmérgezés” tényéhez, és milyen kényszerítő erejű védekezéssel kell ellensúlyoznia a pillanatnyi kielégülést okozó örömforrásom övön aluli ütéseit. A szerencsés elsők között lehettem, akiken Erika tesztelte a nikotin stop hanganyagot.

 

A mély szakértelemmel párosuló TAPASZTALATI TUDÁS, melyet a gyógyító szemszögéből megvilágítva hallgathattam a garancia arra nézve, hogy letettem a cigarettát.

 

Köszönettel, egy volt dohányos. Bálint István (Csorna)