A bennünk élő orvos felébresztése

Nikotin Stop hanganyagok

A dohányzás függőségének felszámolása 3. lépésben

 

  • első lépésben az elhatározást tudatos leszokás követi, mely történhet az akaratodból vagy biorezonanciás leszoktató kezeléssel 
     
  • második lépésben, ami kárt okoztál a testednek és szellemi énednek, azt mielőbb helyre kell hoznod, testedet és energiádat megújító hatékony és célzott eljárásokkal
     
  • le kell ráznod a függőségben megtartó béklyót, mellyel rákapcsolódtál a többi dohányfüggő energetikai mátrixára. Az energiádat vissza kell vonnod  a rabságban tartó forrástól, hogy egész lényedben nemdohányzó emberré válhass 

A NIKOTIN STOP HANGANYAG 1-2-3 RÉSZE VÉGIG VEZET EZEN A FOLYAMATON, ÉS HA MÉG EZEK UTÁN IS AZT MONDOD, TE NEM TUDSZ LESZOKNI, VISSZA KAPOD A PÉNZED! 


2009-ben találkoztam Erika dohányzás leszoktató programjával. Első hallásra hihetetlennek tűnt, hogy a biorezonancia kezelés, a gyógynövény kúra és információs csepp segítségével felszámolhatom a cigizést. Utólag belegondolva minden úgy zajlott le, ahogy azt Erika elmagyarázta.Sikeres 8 évet mondhatok magaménak, amelyben megszületett imádott kislányom.
 

A dohányzásmentes életemet egy súlyos magánéletbeli válság törte ketté. Sajnos ismét rászoktam a cigarettára, mely egyre nagyobb kényelmetlenséget okozott az életemben. 2021 év elején ismét elhatároztam magam, hogy leszokom, így hozzá fordultam segítségért. Ami egyszer már leszoktatott a dohányzásról, az újra segíthet a leszokásban, így kétség nélkül vettem igénybe a kezelést.

 

Nagy örömömre szolgált, hogy a terápia kiegészült a nélkülözhetetlen hanganyagokkal, melynek első demójába belehallgatva azonnal eldöntöttem, hogy az összes hanganyagot hallgatni fogom. Ha előbb tudtam volna mindazt az új információt, ami a hanganyagokban elhangzik, soha nem szoktam volna vissza a dohányzásra.


Köszönöm a segítséget.  Gál Júlia ( Mosonmagyaróvár)

 

 

2018 januárjában, újévi fogadalomnak eleget téve vettem igénybe a Nikotin Stop programot. Először csak a biorezonanciás kezeléssel szerettem volna megtámogatni a leszokást, mert úgy éreztem, önmagam erejéből nem megy a leszokás. Több ismerősömtől is hallottam, hogy nekik milyen sikeres volt, így felbátorodva én is meg szerettem volna tapasztalni.

 

Naponta 1 dobozzal is elszívtam, így erős dohányosnak voltam mondható. Nem éreztem jól magamat, állandóan fáradt és kialvatlan voltam, melyet kávé és energia italokkal kompenzáltam. Türelmesen elmagyarázta, hogy mellékvese kifáradás áll a tüneteim hátterében, és visszamérgeződés okozta toxikus terhelés, mely az idegrendszerem működésére hatott károsan, így tanácsára a második lépésre is rátértünk. Ismertette a leszokást könnyítő protokollt, megvásároltam az utógondozásra javasolt kiegészítőket is. Azóta a nap óta nem dohányzom. Kérésére írtam meg sikertörténetemet, hogy másoknak is inspiráló legyen a személyes sikerem.

 

Hálás vagyok, hogy segítettél. Meszlényi Andrea (Győr)

 

 

2011 ben többször is jártam a központban, hogy segítsenek leszokni a dohányzásról. Több nekifutásom is volt, mivel erős dohányos voltam, és sok munkatársam is dohányzott. Szertartásos cigizőként szerettem cigizni, főleg a haverokkal és a munkatársaimmal. Le sem tettem volna, ha egy súlyos légúti fertőzés után nem lettem volna rosszul minden rágyújtás után.

 

Erős fullasztó köhögési rohamok törtek rám, melyből sehogy nem tudtam kigyógyulni. A tüdőmön lévő folt, amit a röntgen kimutatott, őszintén kétségbe ejtett. Bevallom, több kezelésre is elmentem, mert kéthetente megerősítő biorezonanciás kezelésben részesültem. Közben szedtem a leszokást támogató gyógynövény készítményt. Azóta is járok a központba, de már a prevenciós állapotfelmérésekre, és nem a dohányzás leszoktató kezelésre. 2011 évtől elmondhatom, hogy nem dohányzom.

 

Takács Árpád (Mór)

 

2020 évben döntöttem el, hogy megválok a cigitől. Én unaloműzésre és boldogságpótlónak használtam a cigarettát, és féltem az elhízástól is. Anyagi körülményeimben változás állt be, így első körben a cigitől kellett megválnom. Anyagi okai voltak annak, hogy letettem a dohányt. Sokat szívtam, így erős fenntartásaim voltak a kezelés sikerességét illetően.

 

Erika barátságos, megnyugtató hozzáállása, nagy szakértelemről árulkodó magyarázata minden aggályomat elhessegette. Megtudtam, hogy mi a különbség a két leszokó közt, akik maguk erejéből, vagy biorezonancia segítséggel teszik le a dohányzást. Tisztába lettem az adrenalin és nikotin függőség hatásával, miként viszonyul az agy az „önmérgezés” tényéhez, és milyen kényszerítő erejű védekezéssel kell ellensúlyoznia a pillanatnyi kielégülést okozó örömforrásom övön aluli ütéseit. A szerencsés elsők között lehettem, akiken Erika tesztelte a nikotin stop hanganyagot.

 

A mély szakértelemmel párosuló TAPASZTALATI TUDÁS, melyet a gyógyító szemszögéből megvilágítva hallgathattam a garancia arra nézve, hogy letettem a cigarettát.

 

Köszönettel, egy volt dohányos. Bálint István (Csorna)


 

Nikotin stop hanganyag 1 rész


 

Eljárás lényege: 1. hanganyag tartalma

Ennek a címnek adhattam volna: Egy volt dohányos naplója. A hanganyagból kiderül, hogy a dohányzókban rögzült viselkedésminták miként betonozzák be a dohányos személyiséggé válást, milyen egészségügyi stációkon megy át a szervezet két rágyújtás között. Miként lehet felülírni a függőség mesterségesen létrejött programját az agy merevlemezéről, illetve mennyire befolyásoló tényező a leszokáskor a szervezet méreganyagokkal való telítettsége. Mindezt elmagyarázva egy terapeuta szemén keresztül, aki maga is átment a leszokás minden megtapasztalható nehézségén.

Halgasson bele >>>

Az 1-es hanganyag meghallgatása (csak akkor indul el, ha be vagy jelentkezve és már fizettél az anyagért

Tovább a teljes leírásra >>>

Ár: 
1 000,00 Ft

Nikotin stop hanganyag 2 rész


 

A 2-es hanganyag tartalma: A leszokást könnyítő eljárások: A toxinmentes agyi működés a siker záloga,avagy miként hat a „mérgezett” agyműködés a bennünk munkálkodó gondolatokra.

A hanganyagból kiderül, hogy mi történik a szervezetben a dohányzás leszokás utáni időszakban, milyen apró változtatások szükségesek ahhoz, hogy a szervezet és a túlstimulált idegrendszer mielőbb megtisztulhasson a lerakódott toxinoktól és nehézfémektől. és milyen kiegészítő eljárásokkal érdemes ellensúlyozni, annak érdekében, hogy a leszokás jó közérzet mellett és kellemetlen tünetek nélkül zárulhasson le.

Halgasson bele >>>

A 2-es hanganyag meghallgatása (csak akkor indul el, ha be vagy jelentkezve és már fizettél az anyagért

Tovább a teljes leírásra >>>

Ár: 
1 500,00 Ft

Nikotin stop hanganyag 3 rész


 

3. hanganyag tartalma

Ez a hanganyag egy újszerű megvilágításból tárja fel a függőség kialakulását, és
attól való végleges megszabadulást. Az EGO és a TUDATOS SZELLEM harcáról
szól, melyben eldől ki lesz a győztes. Az ego a pillanatnyi örömforrásnak hódol,
míg a szellem egy feljebbvaló parancsnak engedelmeskedik, aki tudja több az

Egónál. Miként kapcsolódik egy szellemi tudatosság a dohányfüggők
energiamezőjére? Miért nehéz leválni a függőségben tartó energiamátrixról? Ebben
a részben érdekfeszítő információ hallható, mely minden eddigi próbálkozásból
eredő bűntudat alól, egy felszabadító lehetőséget rejt magában.

Halgasson bele >>>

A 3-as hanganyag meghallgatása (csak akkor indul el, ha be vagy jelentkezve és már fizettél az anyagért

Tovább a teljes leírásra >>>

Ár: 
2 000,00 Ft